Koolhydraatarm afvallen met het 50 dagen programma

Koolhydraatarm afvallen in 50 dagen

Koolhydraatarm afvallen. De methode van Niels Bosman is een dieet gebaseerd op weinig koolhydraten maar waar je wel zo nu en dan kan genieten van je boterham met kaas. Het dieet is ook prima aan te passen aan je gezin zodat iedereen gewoon lekker kan eten.

 

Je hoeft jezelf niet suf te sporten.
Wanneer je de recpeten volgt uit het 50 dagen menu zul je zien dat je niet hoeft te sporten om af te vallen maar uiteraard zullen de resultaten kunnen per individu kunnen verschillen

Minder gevoel van tussendoor trek hebben.

Door een uitgebalanceerd weekmenu met 6 eetmomenten per dag: 3 maaltijden en 3 gezonde snacks.

Makkelijk te bereiden recepten.

Niels heeft alle recepten zelf uitgekozen en getest. Makkelijke, lekkere en goedkope recepten. Wanneer je iets niet lekker vindt dan kun je natuurlijk gewoon variëren!

Een boterham mag gewoon!
De menu’s bevatten af en toe een boterham, rijstewafel of plakje roggebrood. Gewoon blijven genieten van een lekkere boterham dus!

 Koolhydraat afvallen op een gezonde wijze.
Je eet veel minder KH per dag (50 gram). Maar je lichaam komt niets tekort aangezien de koohydraten worden vervangen door eiwitten en gezonde vetten.

Probleemloos aan te passen aan je gezin.

Wil je koolhydraatarm afvallen maar heb je een gezin? Geen probleem het, het koolhydraat 50 dagen programma is gebaseerd op één persoon en makkelijk aan te passen!

Zoals je begrijpt is dit programma ideaal voor mensen die weinig of geen tijd hebben om te sporten. Geen tijd hebben om extra boodschappen te moeten doen voor allerlei ingewikkelde recepten. Door de weekmenu’s kun je dat allemaal in één keer voorbereiden.

Koolhydraatarm afvallen een prima alternatief

Kijk eens rond op de website voor meer info over het koolhydraatarm 50 dagen programma en meer!

Of je gaat direct naar het programma voor het handige e-book. Altijd en overal beschikbaar. Dus je kan tijdens het boodschappen doen handig je weekmenu bekijken!

koolhydraatarm afvallen dieet gezond slank makkelijk