Afvallen door beweging is de basis

edzegthet vvd d66 opheffen

Afvallen door Beweging

Iedere arts zal je zeggen wanneer je klaagt over je gewicht dat afvallen door beweging de basis is om slanker te worden of gewoonweg een gezonder verkrijgen. Dus naast de methodes op deze site om af te vallen is het wellicht ook handig om enige fitness programma’s voor thuis te bespreken. De eerste is de “Kettlebell workout“. Dit thuis fitness programma helpt je controle te nemen over je gezondheid figuur en gewicht.

En dat is wat eigenlijk iedereen toch wil? Een mooi figuur in een gezond lijf!

Efficiënte oefeningen in korte tijd

 

Jesse van der Velde neemt je via zijn dvd’s aan de hand en legt je stap voor stap de verschillende oefeningen uit. Je zal niet meer dan 20-25 minuten nodig hebben voor een effectieve training. Ideaal wanneer je niet altijd tijd of zin hebt om naar de sportschool te gaan!

afvallen door beweging fit slank gezond figuur jesse van der velde dvd

De oefeningen zijn kort maar intens zodat je een hoog rendement haalt uit de tijd die je erin steekt. En die hoeft niet veel te zijn. Een 20 à 25 minuten en dat maar 2 à 3 keer in de week. Gewoon voor de tv waar je de instructies bekijkt. Neem gewoon even een kijkje op de website van Jesse en zie hoe eenvoudig het is om met relatief weinig tijd te kunnen afvallen door beweging door middel van de oefeningen van Jesse!

Naast deze methode en oefeningen is een stukje fietsen, alleen of met je gezin, nooit weg.

Aangezien fietsen aanbevolen is voor de dagelijkse hoeveelheid beweging. Een goede fiets is daarbij natuurlijk van groot belang. Naast de Kettlebell workout raad ik je ook aan regelmatig even met de fiets de frisse lucht in te gaan. Ruime keuze en vaak met hoge kortingen vind je door te kijken op:

Fietsenwinkel.nl